Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان معاون استاندار و سخنگوی ستاد کرونای استان کرمان در ادامه با تاکید بر اینکه مردم اخبار را از مراجع رسمی دنبال کنند، گفت: به جز سخنگوی ستاد کرونا و سخنگوی دانشگاه کسی در بحث کرونا صحبت نمی کند.

رحمان جلالی امروز اول مردادماه در جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا اظهار کرد: در استان کرمان ۱۳ شهرستان در وضعیت قرمز کرونایی، چهار شهرستان رودبار، کهنوج، ارزوئیه و راور نارنجی و شش شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند و پیش بینی می شود تا پایان هفته تعداد شهرهای قرمز افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه دستورالعمل و شیوه نامه تجربه خوبی داریم و مسئله ما در نظارت و اجرای تصمیمات است و در حوزه پیشگیری، مسئله مهم واکسیناسیون است.

جلالی با تاکید بر اینکه باید طرح شهید سلیمانی فعال شود، تصریح کرد: واکسیناسیون خانه به خانه باید جدی گرفته شود و تیم های نظارت بر ازدحام ها باید تقوت شوند؛ قرار نیست صنفی را تعطیل کنیم و محدودیت های گذشته برگردد اما باید ظرفیت های مدیریت هوشمند پای کار بیاید.

سخنگوی ستاد کرونای استان کرمان گفت: همه مراسم باید در فضای باز برگزار شود و در صورتی که در فضای سربسته باشد، باید تهویه مناسب، فاصله و زدن ماسک رعایت شده و زمان ۹۰ دقیقه باشد و برنامه این است همه مراسم در فضای باز برگزار شود.

وی اظهار کرد: در زمینه ترددها رانندگان موظف به گرفتن کد واکسیناسیون کامل هستند و در این زمینه باید سه دز دریافت کرده یا اینکه کمتر از سه ماه از دز دوم تزریق واکسن آنها گذشته باشد.

جلالی بیان کرد: تزریق واکسن اجباری نیست اما کارمندانی که واکسن نزده اند باید تست منفی PCR ارائه کنند.

وی با اشاره به اینکه وضعیت استخرها در بحث پروتکل های بهداشتی خوب نیست و رعایت نمی کنند، افزود: نشست های منطقه ای ستاد کرونا باید فعال شود و باید گزارش نظارت و اجرای مصوبات ارائه شود چراکه مسئله دیگری را نیاز نداریم.

سخنگوی ستاد کرونای استان کرمان در ادامه با تاکید بر اینکه مردم اخبار را از مراجع رسمی دنبال کنند، گفت: به جز سخنگوی ستاد کرونا و سخنگوی دانشگاه کسی در بحث کرونا صحبت نمی کند.

وی در پایان تصریح کرد: افراد بالای ۶۰ سال، کسانی که دارای فرزند زیر شش سال و افراد دارای بیماری زمینه ای می توانند از دورکاری استفاده کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس استان کرمان سخنگوی ستاد کرونا استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۹۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی با آرای مراجع قضایی

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان‌غربی گفت: ️۹۷ فقره پرونده حقوقی مطروحه‌ شرکت گاز آذربایجان‌غربی در مراجع قضایی، طی سال ۱۴۰۲ مختومه شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، علیرضا شیخی، امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته از مجموع ۱۲۸ فقره پرونده مطروحه له و علیه این شرکت در مراجع قضائی و دیوان عدالت اداری تعداد ۹۷ فقره پرونده مختومه شد و مابقی همچنان در حال رسیدگی است.

وی درباره آرای صادره افزود: از پرونده‌های مختومه شده، در ۸۲ پرونده، رأی به نفع شرکت گاز آذربایجان‌غربی و در ۱۵ فقره نیز به ضرر شرکت گاز بوده است.‌

مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان‌غربی، عمده‌ی دعاوی و شکایاتی را که منتج به رأی به نفع این شرکت شده است، در ارتباط با وصول مطالبات گاز بها اعلام کرد و گفت: از طریق این آرا، بالغ بر ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز استان توسط اجرای احکام دادگستری و اجرای اسناد رسمی اداره ثبت اسناد وصول شد.

شیخی از جمله دیگر موارد مربوط به رأی صادر شده به نفع شرکت گاز آذربایجان‌غربی در مراجع قضائی را استفاده غیرمجاز از گاز، سرقت دریچه‌های چدنی و ایراد خسارت به تأسیسات گاز برشمرد.

وی درباره موضوعات مربوط به آرای صادره علیه شرکت گاز آذربایجان‌غربی نیز تصریح کرد: از جمله این موارد می‌توان به خسارات وارده به اشخاص ناشی از اجرای پروژه در هنگام لوله‌گذاری و نیز شکایت تعدادی از نیروهای پیمانکاری به خواسته تبدیل وضعیت استخدامی در دیوان عدالت اداری اشاره کرد.

شیخی در ادامه از مستندسازی اموال غیرمنقول این شرکت به عنوان یکی دیگر از اقدامات امور حقوقی نام برد و خاطرنشان کرد: این امر در شرکت گاز استان در سال گذشته رو به بهبود بود اما کافی نبوده است و هنوز حدود ۵۰ درصد از اموال غیر منقول شرکت که عمدتاً محل ایستگاه تقلیل فشار گاز بود و به ناچار به دلیل محدودیت‌های طراحی از املاک قولنامه‌ای خارج از محدوده شهر و روستا خریداری شد، فاقد سند رسمی هستند.

️مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان‌غربی در رابطه با تحصیل اراضی برای اجرای پروژه‌های گازرسانی استان نیز اعلام کرد: در این خصوص، در سال گذشته ۱۳ مورد ابتیاع زمین داشتیم که از این تعداد ۱۱ مورد برای ساخت ایستگاه تقلیل فشار و دو مورد هم برای احداث ساختمان پست امداد گاز دو اداره شهرستانی بود.

کد خبر 750693

دیگر خبرها

  • تمرین استقلال تعطیل شد
  • کشف ۲۷ فقره سرقت در سنندج
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • ۴۸ محکوم متواری در فلاورجان دستگیر شدند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی با آرای مراجع قضایی